Beste lezer,
Wederom zijn er veel dingen gebeurd sinds de laatste blog van Wij Helpen Daar. Na de samenstelling van de projectgroepen en de kennismaking(sborrel) heeft iedereen elkaar leren kennen. Hierna zijn de projectgroepen echt van start gegaan en zijn deze hard bezig met het organiseren van activiteiten om geld voor hun project in te zamelen. Aan de besteding van dit bedrag kunnen zij ten dele zelf invulling geven, zowel in Nederland als op locatie zelf. Wat betreft de activiteiten staan er de komende tijd tapasavonden, benefietconcerten, sponsorborrels, en nog een hele hoop andere leuke dingen op het programma. We hebben al een kroegentocht gehad met alle vrijwilligers en dat was zeer geslaagd.
Verder gaat het bestuur meedoen met de zogenaamde `Heldenrace´. Dit is een sponsorloop van 6 kilometer, waar ze al een tijdje voor aan het trainen zijn. Het doel hiervan is om geld in te zamelen voor een zomerkamp in Nis (Servië). De organisatie van dit kamp vroeg ons een bijdrage, en ons streven is om in totaal 2000 euro voor hen op te kunnen halen. Mocht iemand zich geroepen voelen om ons te helpen, of puur uit interesse ons profiel wil bekijken, kijk dan op http://stichtingwijhelpendaar.alvarum.net/! Het is te merken dat alle deelnemers er erg naar uitkijken om mee te gaan naar hun project en dat is leuk om te zien. Na alle activiteiten en festiviteiten is het alleen nog maar uitkijken naar de zomer; dan mag iedereen pas écht aan de slag!