Beste lezer,

De wil onder jonge mensen om naar de kerk te gaan is er vaak wel, maar waarheen en met wie dan zijn de volgende vragen. Daarom deze kerk planning!

We zijn een groepje Leidse studenten/pas afgestudeerden die op zoek zijn naar andere jonge mensen die wel eens een aantal verschillende kerkdiensten zouden willen meemaken. Daarom zijn we een appgroep gestart en hebben we een lijstje van kerken gemaakt. 

Je bent van harte uitgenodigd om in de app mee te lezen en mee te gaan naar verschillende kerken in Leiden met een groep (jonge) mensen! Vanuit het studentenpastoraat van Rapenburg 100 hebben wij en schema opgesteld waarop wij op verschillende data naar verschillende kerken zullen gaan. Voel je vooral welkom! Als student, afgestudeerde, of ergens daartussenin. Tot dan!

Gebruik de volgende link om in een WhatsApp groep te komen waar de exacte planning en tijden worden gestuurd: https://chat.whatsapp.com/KuCfVRm7QwEJjuTzvLPZWA

–       5 juni Crossroads 10:30

–       12 juni Marekerk 17:00 

–       19 juni NGK Oegstgeest 10:00