Aanbod voor Besturen

studentenpastoraat leidenAls Rapenburg100 kijken we graag naar wat we voor jullie als bestuur kunnen betekenen. Hiervoor hebben we een divers en uitgebreid aanbod:

#1: Bestuurstraining: een bestuursjaar kan veel vragen op het gebied van planning, communicatie en conflictresolutie. Zodat jullie samen een mooi jaar kunnen neerzetten, biedt Rapenburg100 voor een compensatie van 10 euro per bestuurslid een intensieve training aan.

#2: Begeleiding in crisissituaties: in een bestuursjaar kunnen zich plotseling heftige situaties voordoen, zoals het overlijden van een student of een misbruiksituatie in de vereniging. In dat geval kunnen we deskundige procesbegeleiding aanbieden.

#3: Workshops op maat: voor verenigingen die meer willen doen aan studentenwelzijn staan we open voor samenwerking. In dat geval bieden we workshops aan op maat, bijvoorbeeld over je je vrienden kan helpen of een meditatie. Voor meer informatie over Rapenburg100 en wat wij kunnen betekenen, stuur een mail naar rob@rapenburg100.nl

Daarnaast kunnen we studenten van jouw vereniging ook begeleiden bij verlies in onze groepen verlies verwerken. Studenten kunnen aansluiten bij meditatie of een individueel gesprek aanvragen. Hiervoor kan een mail gestuurd worden naar info@rapenburg100.nl.