SNUFFEL (2)Op woensdagavond 14 september presenteert het team studentenpastores in het pand Rapenburg 100 het aantrekkelijke aanbod aan activiteiten, workshops en trainingen dat zij de komende maanden voor jou in petto heeft. Vanaf 19.30 uur wordt in beeld en geluid verteld wat je het komende seizoen niet mag missen. Daarnaast kun je alvast proeven aan wat yoga met je doet, hoe een Taizéviering eruit ziet (beide in de  meditatieruimte van Rap100).
Ook is er gelegenheid vragen te stellen over de stilte-weekenden, have-a-breakmaaltijden en de workshops over hooggevoeligheid (bar-gedeelte).  En, wil je de komende tijd meedoen met Music (that) matters of meditatiedan kun je op deze avond horen hoe dat mogelijk is. Naast activiteiten is het team studentenpastores er voor jou als je een persoonlijk gesprek wilt voeren. Op 14 september kun je Rob, Niki en Walther live ontmoeten om te ontdekken of het met (een van) hen klikt. Na afloop is er voldoende gelegenheid voor een meet and greet. Van harte welkom !