Vanaf januari 2016 kom ik het team op Rapenburg 100 versterken. Ik volg Tobias Karsten op, die vanaf februari geestelijk verzorger bij defensie wordt.Niki van Houten
Gedeeltelijk zal ik op de Hogeschool gaan werken en voor het andere deel zal ik activiteiten organiseren op Rapenburg 100.
In 2010 studeerde ik af als pedagoge aan Hogeschool Utrecht, waarna ik verder studeerde aan de Universiteit voor Humanistiek (Utrecht). In 2015 behaalde ik mijn Masterdiploma als Humanistisch Geestelijk Begeleider. Tevens beoefen ik al jaren intensief yoga en volgde ik diverse yogatrainingen.
Vanuit een dynamische en humanistische benadering sta ik open voor de vele manieren waarop het leven geleefd kan worden. Niet een gefixeerde waarheid, maar de talloze mogelijkheden die het bestaan ons bieden is wat mij aanspreekt. Ook breng ik mensen graag in beweging. Hetzij door middel van gesprekken over grote en kleine levensvragen, trainingen en workshops. Of letterlijk; door middel van yoga. Vanuit beweging ontstaat inspiratie, nieuw perspectief, groei en ontwikkeling. Juist die zaken vind je bij de LSE.
Naast mijn werk bij de LSE en Hogeschool Leiden werk ik als geestelijk begeleider en coach in mijn eigen praktijk.
Vanaf januari 2016 ben ik actief binnen de LSE. Ik kijk uit naar de vele inspirerende gesprekken, ontmoetingen en activiteiten die gaan komen!
Niki van Houten