Naast verdiepingsweekenden zijn er Kloosterweekenden voor studenten. Het blijkt een uitdaging te zijn om uit de dagelijkse stress te stappen en je onder te dompelen in het oeroude ritme van kloosterlingen. Hun gebedstijden geven houvast, regelmaat, rust en verdieping. Tussen deze kapeltijden door spreken we met elkaar over hoe we ‘tijd’ beleven. En een monnik of zuster zal iets vertellen over tijdsbeleving vanuit zijn/haar spiritualiteit.
Deelnamekosten zijn 45 Euro per persoon inclusief twee overnachtingen,  zes maaltijden (excl. drinken en  reiskosten.  Maximale groepsgrootte: 10 personen. Dus meld je snel aan.
Het eerstkomende weekend is:
17 – 19 maart 2017
Aanmelding en info via waltherburgering2013@gmail.com
Begeleiding: Walther (Leiden) , Avin (Internationaal Studentenpastoraat) en Günther (Motiv Delft).