SNUFFEL (2)SNUFFELAVOND. Op woensdagavond 14 september presenteert het team studentenpastoraat in het pand Rapenburg 100 het aantrekkelijke aanbod aan activiteiten, workshops en trainingen dat zij de komende maanden voor jou in petto heeft. Vanaf 19.30 uur wordt in beeld en geluid verteld wat je het komende seizoen niet mag missen. Daarnaast kun je alvast proeven aan wat yoga met je doet, hoe een Taizéviering eruit ziet. Nieuw is de kennismaking met de workshop Zakelijk flirten (in 7 stappen). Natuurlijk is er gelegenheid  om Rob, Niki en Walther vragen te stellen over de stilte- en kloosterweekendenhave-a-breakmaaltijden en de workshops hooggevoeligheid, meditatie en alle andere activiteiten.
Naast activiteiten is het team studentenpastores er voor jou als je een persoonlijk gesprek wilt voeren. Op 14 september kun je Rob, Niki en Walther live ontmoeten om te ontdekken of het met (een van) hen klikt. Er is die avond voldoende gelegenheid voor een meet and greet.
Van harte welkom !