In de week van 12 augustus barst de El Cid in alle hevigheid ls. Het team van RAPENBURG100 is aanwezig op de Informatiemarkt op maandag 12 augustus en op het Leidse Eerstejaars Festival (LEF) op vrijdag 16 augustus. Natuurlijk is er wat zelf gebakken lekkers te peuzelen (Gebak met een stelling).

Daarnaast is er informatie verkrijgbaar over onze activiteiten: bestuurstrainingen, maaltijd- en gespreksgroepen, Green Kitchen, geloofsoriëntatie, meditatie, internationale activiteiten, klooster- en ontdekkingsweekenden, Omgaan met Verlies en persoonlijke gesprekken. Tijdens de El Cid (maar zeker ook daarna) kun je ons hierover aanspreken.

Wij zijn TEAM RAPENBURG100: Rob, Jeannette en Walther (Hester voor internationals).

SAVETHEDATE. Onze openingsborrel wordt gehouden op dinsdag 17 september tussen 17.00 en 19.00 uur, natuurlijk op RAPENBURG100. Tot snel!