11 december: QUIN – YOGA VAN DE MAYA’S…is een workshop waarin je leert via een serie van 9 poses en de daarbij behorende ademhalingstechnieken om meer toegang tot onze (onbewuste) dromen geven, en ons te helpen bij het realiseren van onze bewuste dromen, zodat we ons leven echt vorm kunnen geven zoals we dat voor ogen hebben. We werken daarvoor met de essentie van Quetzalcoatl, de vliegende serpent, de essentie van de wereld der dromen.
Na een korte introductie over dromen in het algemeen en de symboliek van een aantal specifieke dieren in onze dromen, leer je de ceremonie van 9 Quetzalcoatl poses en de bijbehorende ademhalingstechnieken om je obstakels uit te wissen die je ontwikkeling tegenhouden. Deze technieken helpen ons om ons leven bewust vorm te geven vanuit ons onderbewuste, zodat we op die manier ook een positieve invloed op de rest van de wereld om ons heen kunnen uitoefenen.
Deze workshop is voor iedereen, en ervaring met yoga is niet nodig. Kom met een open hart, en een open mind. Breng een yogamat mee als je er een hebt.

8 december: HOE REALISEER JE JE DROMEN .. is een workshop waarin de vraag wordt gesteld of je een droom hebt. Een droom over je ideale leven. Hoe zou het zijn als je een droom hebt en dat je die kunt planten in je onbewuste, en daadwerkelijk realiseren in je leven?Zou het niet verrassend en betoverend zijn?
De oude Tolteken en Maya’s van Centraal Amerika geloofden dat alles dat we scheppen in ons leven eers gedroomd is. Deze dromen zijn present in ons onderbewustzijn en besturen ons dagelijks leven.
Deze workshop gaat over met onze dromen werken in je wakkere en slapende staat. We leren hoe we toegang krijgen tot ons onbewustzijn via ademhalingstechnieken en -patronen, oogtechnieken. En we leren hoe we oude dromen terzijde kunnen schuiven en nieuwe dromen toevoegen. Deze technieken waren erg succesvol bij de Tolteken en Maya’s om hen te helpen bij het scheppen en om kracht in hun leven te houden. Leer ook het leven te scheppen waar je naar uit kijkt.

Opgave noodzakelijk (ivm beperkte ruimte) via Walther. Voor meer informatie over Jacques Burgering:
healeryogishaman@gmail.com of ga naar zijn website: www.jacquesburgering.com