Beste allen,

Vanaf 1 april werk ik als studentenpastor/lifecoach met mijn collega’s Walther Burgering en Rob van Waarde bij Rapenburg100.

Als student zit je vaak midden in de drukte en stress van je studietijd. Als mens zoek je vaak naar ruimte om stil te staan bij wat echt belangrijk in je leven is, naar je spiritualiteit en verken je de diepere vragen van je bestaan. Deze vragen en de behoeftes veranderen ook met de tijd en deze dynamiek van het studentenpastoraat spreekt mij altijd zeer aan.

Autonomie en zelfbeschikking voor het individu neem ik als uitgangspunt van mijn werk. Daarom kan je bij mij zijn wie je bent en onafhankelijk wat voor doelen of veranderingen je in je leven wilt doormaken/doormaakt. Als uitgangspunt neem ik altijd jouw kwaliteiten en je potentieel en samen werken wij vanuit je eigen wereldbeeld, je waarden en je energie. Ik waardeer ook je feedback en streef in mijn werk naar flexibiliteit en groei.

Als studentenpastor/lifecoach heb ik eerder gewerkt bij The InnBetween-studentenpastoraat van de Universiteit Maastricht en verschillende projecten met en voor studenten geleid (o.a. Refugee Project Maastricht). Ik werk nu ook bij het MoTiv-studentenpastoraat van de TU Delft en als zelfstandige docent en trainer.
Ik ben afgestudeerd in Theologie en Religiestudies aan de Radboud Universiteit en sinds het begin van mijn studie in 1997, ben ik blijven hangen in het mooie en bosrijke Nijmegen waar ik nu samen met mijn man en onze een jaar oude baby woon. Zelf heb ik Pools-Italiaanse roots en ben ik opgegroeid in Warschau, Polen.

Ik kijk er naar uit om samen met alle studenten en collega’s van Hogeschool Leiden en Universiteit Leiden mooie en waardevolle projecten in te gaan in deze veranderlijke tijden. En ook later als wij ons nieuwe ‘normale’ leven weer kunnen oppakken.

Hartelijke groeten en hopelijk tot snel,

Claudia Sarti