.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer je een dierbare bent verloren, grijpt dat in op alles van je leven. Het kan goed zijn om dat onder deskundige begeleiding ruimte te geven en in groepsverband stappen te zetten naar het hanteerbaar maken van verdriet en gemis in het dagelijkse leven. Samen met MoTiv en studentenpastoraat010 organiseren we 5 bijeenkomsten voor studenten en promovendi in Leiden, Delft, Den Haag en Rotterdam. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

De nieuwe cursus start op 8 oktober op de Voorstraat 60 in Delft.

 

Je kan via facebook vragen stellen of je aanmelden, maar het is ook mogelijk om hiervoor een mail te sturen naar:
claudia@rapenburg100.nl of info@motiv.tudelft.nl. Wees welkom.

 

When you have lost a loved one, everything in your life is affected. It might be worthwhile to give this loss space in a group setting under professional guidance. Rapenburg100, together with MoTiv in Delft and Studentenpastoraat010 from Rotterdam, organizes 5 meetings for students and phd’s. No costs attached.

The english series starts on the 6th of october at Voorstraat 60 in Delft, likewise from 16-18.00. 

 

Sign up or ask questions through via facebook or send an email to claudia@rapenburg100.nl or info@motiv.tu.delft.nl. Feel welcome.

Data bijeenkomsten: donderdag 8, 15, 22, 29 oktober en 5 november om 16.00-18.00.
Dates meetings: tuesday 6, 13, 20, 27 october and the 3rd of november from 16.00-18.00