Cost: free
Dates: 10, 17, 24 nov 13:00-14:30

This interactive online workshop teaches you how to learn from the pandemic and develop personal leadership. We all need a sense of where we are going in life, and what is our purpose.

Normally we take this for granted, but the world in this Corona era has changed. Daily routines need to be refound, many dear ones are at a distance, and it may be difficult to keep our motivation. Much of our sense of orientation has become uncertain.’ A crisis is disturbing, yet it can be productive as well. In this course we discuss useful philosophical insights for living through this period. You will learn about the different phases of a crisis, and how to be open to new perspectives. Letting go of old expectations allows us to find new motivations, which will be valuable long after the crisis.

Register until a day before by sending an email to: Rob@studentenpastoraat010.nl

Kosten: gratis
Data: 10, 17, 24 nov 13:00-14:30

Hoe blijf je gemotiveerd en vind je een manier om met corona om te gaan? Deze interactieve workshop helpt je om daar een constructieve manier voor te vinden. 

Iedereen heeft een idee van waar je heen gaat, waar je het voor doet. Meestal is dat een onbewust idee, maar op sommige momenten is dat niet langer vanzelfsprekend. De sociale restricties maken ons meer afhankelijk van onze binnenste sociale kringen. Zonder de inspiratie van samenwerking en nieuwe mensen ontmoeten raak je gemakkelijk gedemotiveerd.

Toch kan dit ook een mogelijkheid zijn om je als persoon te ontwikkelen. In deze workshop van drie bijeenkomsten gebruiken we inzichten uit wijsheidstradities. Je leert over de fasen van een crisis en hoe je open kunt staan voor een nieuw perspectief. Loslaten van oude verwachtingen helpt je om je pad te kiezen. En dat blijft altijd waardevol, ook lang na een crisissituatie. 

Je kunt je opgeven tot een dag van tevoren via: Rob@studentenpastoraat010.nl