Samen met het Access en Support Platform (ASP) organiseert Rob van Waarde op 4 februari een sessie over studeren met een functiebeperking.

Heb jij ervaringen met het studeren aan de Universiteit Leiden als het gaat om studeren met een functiebeperking, chronische ziekte of psychische ondersteuning? Wanneer we hebben over studeren met een functiebeperking, gaat het gesprek met name over de faciliteiten en voorzieningen die zijn geregeld. Maar we ervaren zoveel meer.

Gedurende deze sessie willen we een open gesprek voeren over wat het studeren met een functiebeperking voor jou betekent. Welke hobbels moet je nemen en hoe ga je daarmee om? Hoe heeft de COVID-19 pandemie hier voor jou effect op? Met het delen van onze ervaringen creeëren we een gemeenschappelijke basis, zodat we een sterkere positie voor studenten met een functiebeperking kunnen leggen.

Praat mee met jouw medestudenten die ook een functiebeperking hebben op donderdag 4 februari 2021 om 15.00. Deze sessie is georgansieerd bij het Access en Support Platform (ASP), een netwerk voor studenten en medewerkers met een functiebeperking. Indien we iets kunnen doen om jouw deelname te kunnen faciliteren, laat het ons dan weten via het inschrijfformulier!

Voor meer info over het ASP platform, klik hier!