Fijngevoelig: workshops over hooggevoeligheid

'I'm not beautiful like you, I'm beautiful like me'
Ben je gevoelig voor sfeer, indrukken en stemmingen, zorgvuldig, doe je dingen liever goed en aandachtig, denk je vaak diep over dingen na, kun je intuïtief situaties en andere mensen aanvoelen en merk je altijd allerlei details op? Ongeveer 1 op de 5 mensen is hooggevoelig, jij ook? Als je hooggevoelig bent is het vaak fijn daar meer over te weten en te ontdekken wat dat dan voor jou inhoudt. Voor eerdere deelnemers aan de workshops heeft dit veel betekent. Je krijgt volop tips, tools, informatie, oefeningen en inspiratie uit filmfragmenten, verhalen, gedichten en opdrachten. Zo kun je van je gevoeligheid nog meer een kwaliteit maken. Verder is er de ruimte voor ontmoeting en uitwisseling.
Aanmelden via : workshopsfijngevoelig@gmail.com (Rosanne Vinke).
Je kunt Fijngevoelig ook op facebook vinden:
Fijngevoelig Leiden
Fijngevoelig op maandagavond – als je nog niet zo veel over hooggevoeligheid weet
Ontdekken wat hooggevoeligheid voor jou betekent en hoe je het er met anderen over kunt hebben, ontmoeting en herkenning, acceptatie van je eigen gevoeligheid, jezelf beter leren kennen, de rol van hooggevoeligheid in je relaties, studie of werk. Omgaan met prikkels en grenzen. De kwaliteiten van hooggevoeligheid ontdekken en benutten.
Data: 8, 15 en 22 februari, 7, 14 en 21 maart van 20.00 tot 21.30 uur. Kosten: 30 euro voor de hele workshopreeks
Fijngevoelig op dinsdagavond – als je al wat meer over hooggevoeligheid weet
De schoonheid van gevoelig zijn, goed zijn zoals je bent, omgaan met (je eigen) grenzen, omgaan met anderen en elkaar begrijpen, kalmte vinden, je intuïtie ontwikkelen, kwaliteiten en idealen en ‘alles’ om al fluitend je weg door het leven te gaan.
Data: 9, 16 en 23 februari, 8, 15 en 22 maart van 20.00 tot 21.30 uur. Kosten: 30 euro voor de hele workshopreeks
Fijngevoelig op woensdagavond I LET OP: 30+
De schoonheid van gevoelig zijn, goed zijn zoals je bent, omgaan met (je eigen) grenzen, omgaan met anderen en elkaar begrijpen, kalmte vinden, kwaliteiten, je intuïtie ontwikkelen en ‘alles’ om al fluitend je weg door het leven te gaan.
Data: 3, 10 en 24 februari, 2, 9 en 16 maart van 20.00 tot 21.30 uur. Kosten: 45 euro voor de hele workshopreeks