'Have a break'-maaltijd

Als je heel druk bezig bent, raak je gemakkelijk een ontspannen houding en creativiteit kwijt die je nodig hebt om kwaliteit te leveren. Daarvoor is er nu de maandelijkse ‘have-a-break’ maaltijd: de gezelligheid van samen eten. En de input van inspiratie: voedsel voor de geest.
In de drukte van alledag – studie, werk, vrienden, sport en ga zo maar door – schiet een moment voor jezelf er vaak bij in. Of je raakt in een ritme waarin je veel doet, maar er weinig uit je handen komt. Soms is het fijn om jezelf even op een heel ander spoor te brengen: je te laten uitdagen zonder dat het meteen iets hoeft op te leveren, of je direct iets moet produceren. Dat helpt om creatief en positief te blijven.
We houden daarom een maandelijkse maaltijd ter verdieping en inspiratie. De avonden zijn georganiseerd rondom een bepaald thema. Laat je inspireren, ‘have a break’, of kom gewoon mee-eten…. We beginnen om 18:30 tot 21:00, of langer. We zien wel hoe het loopt. Laat van tevoren even weten of je komt. Dan kunnen we daar rekening mee houden met de boodschappen.
Laat je inspireren, ‘have a break’, of kom gewoon mee-eten…
Start: woensdagavond 21 september; houd vooral de website in de gaten of mail naar:
Walther Burgering en Rob van Waarde (aanmelding en begeleiding)