Meditatie op HSLeiden / Meditation Group

Middag Meditaties op de Hogeschool

Terug in balans met korte middag meditaties

Wil je graag mediteren (proberen), maar komt het er steeds niet van? Doe mee aan een reeks korte middag meditaties om je op gang te helpen.  Vanaf 6 september is er iedere dinsdagmiddag om 12.30 uur een korte meditatie op de hogeschool.

Wat ga je doen?

De mediatie begint met een korte kennismaking; de daadwerkelijke meditatie duurt ongeveer 20-25 minuten. Aan het eind van deze begeleide meditatie is er ruimte om je positieve intentie voor die dag of komende dagen te stellen.

Waarom mediteren?
Tijdens meditatie neem je een moment stilte, rust en ontspanning voor jezelf. Dit werkt door in de rest van je dag. Vooral op drukke momenten is meditatie een mooie afleiding om te leren los te laten. Meditatie kan je ook helpen om de stress die je voelt te laten zakken.

Wanneer en waar?
Bij de Hogeschool Leiden. De sessies zijn elke dinsdag van 12:30-13:30 uur (behalve tijdens de schoolvakanties). De meditatie vindt plaats in ruimte A1.021, behalve op 27 september dan is het in ruimte F1.022

Praktische informatie
Je kunt gewoon binnenlopen. Het is niet nodig je vooraf aan te melden, speciale kleding, yogamatje en ervaring zijn niet nodig. Iedereen is van harte welkom. De meditaties worden begeleid door Claudia Sarti, Spiritual counselor/life coach van Hogeschool Leiden. Voor vragen kan je mailen naar sarti.c@hsleiden.nl.Meditation evenings

All are welcome at our meditation group. We do all sorts of meditations: insight, concentration,

 visualization, love-kindness. In addition, we organize special events on the side like jumping into a cold lake together. No experience or material is required to join our evenings :). We come together on sundays and thursdays from 17:30 – 19:00, no sign-up required.

To stay updated, join our meditation whatsapp or the general Rap100 events whatsapp: linktr.ee/rap100.